Rakennut­taminen

Uudis­rakentaminen ja perus­korjaus Kokkola, Pietarsaari

TT-Valvonta Oy on rakennuttamisen asiantuntija, jonka avulla uudis­rakennus- ja peruskorjaus­kohteet etenevät hallitusti kohti onnistunutta lopputulosta. Toteutamme niin pienten kuin vaativienkin kohteiden rakennuttamisen laadukkaasti ja asiakkaan tarpeita kuunnellen. Toteutamme rakennuttamiseen liittyvät hankkeet aikatauluja, budjettia ja korkeita laatukriteereitä noudattaen. Asiantuntevana rakennuttajana huomioimme nykyaikaiset ympäristö- ja energia­vaatimukset sekä hallitsemme kokonaisvaltaisesti rakennuksen elinkaariajattelun. TT-Valvonta Oy toteuttaa kestäviä ratkaisuja mm. erilaisille teollisuuden alan yrityksille ja julkisen sektorin tarpeisiin. Saat rakennuttamis­palvelumme mm. Kokkolan, Pietarsaaren, Uudenkaarlepyyn, Ylivieskan ja Kalajoen seudulle sekä sopimuksen mukaan myös muualle.

Kysy lisää!

Rakennuttaja­palvelu TT-Valvonta Oy toimii aina kaikissa kohteissaan luotettavasti ja asiakaslähtöisesti. Palvelemme mm. Kokkolan ja Pietarsaaren alueella, mutta vastaanotamme mielellämme projekteja myös kauempaakin. Ota yhteyttä!

Hallitusti vaihe vaiheelta eteenpäin

Tarveselvitys ja ratkaisuvaihtoehdot: Tarveselvitys antaa tietoa tilanhankinnan tarpeellisuudesta, siitä millaisia tiloja tarvitaan ja millaiset vaatimukset ne on täytettävä. Selvityksessä esitetään erilaisia ratkaisuvaihtoehtoja toteutukseen.

Hankesuunnittelu: Vaihe selventää toteutuksen laajuutta, laatua, kustannuksia, aikatauluja ja ylläpitoa koskevia tavoitteita. Hankesuunnitteluvaiheessa valitaan annetuista ratkaisuvaihtoehdoista sopivin ja laaditaan rakentamisen kustannusarvio. Hankesuunnitteluvaiheessa toteutetaan tutkimukset ja selvitykset sekä hankitaan asiantuntijat rakentamisen eri vaiheisiin. Myös ylläpitokustannukset selvitetään.

Toteutussuunnittelu ja rakentaminen: TT-Valvonta Oy toimii rakentamisen kaikissa suunnitteluvaiheissa asiantuntevasti. Toteutussuunnittelu sisältää mm. urakan kilpailutuksen ja tarvittavat hankinta-asiakirjat. Varmistamme sekä rakentamisvaiheessa että valmistumisvaiheessa toteutuksien laadukkuuden ja sopimuksenmukaisuuden. Kun valmis rakennus vastaanotetaan käyttöön, tarjoamme takuuajaksi oman asiantuntevan panoksemme varmistaaksemme käyttö- ja ylläpitovaatimusten toteutumisen.